30 Ocak 2014 Perşembe

Kahve molası

Çok heyecanlıyız,akşam ailem geliyor malum tatil... Birkaç gündür devam eden bir koşturmacam var ama henüz işlerimi bitirebilmiş değilim.Neyseki akşam geç vakit gelecekler daha vaktim var yani.üzerimdeki yorgunluğu atmak ve enerji toplama babında bir kahve molası verdim:) kendinimize ayırabildiğimiz bir zamanımız varsa ne mutlu bize:)))

29 Ocak 2014 Çarşamba

Eğlence mutfağı

Kızımla evde vakit geçirmek gerçekten çok güzel.. Küçük arkadaşım o benim herşeyime yardım eden, kendinden büyük cümleleriyle beni sürekli şaşırtan,üzülmeme hiç kıymayan kendi küçük yüreği büyük kuzum... Kuzumun en sevdiği şeylerden biri de mutfakta bana yardım edip, hamur yapmak:) oyun hamurlarıyla oynamasından ziyade onunla birlikte poğaça ,kurabiye yapmayı daha zevkli buluyorum bende.... Geçen gün babasına süpriz hazırladı küçük hanım... Tarif Oktay ustadan,yapması bizden... Eğlenceli kurabiyeleri denemek istersiniz diye düşünüyorum:)

Okunmayı bekleyenler

Geçen akşam eşimle oturduk kitap almaya karar verdik kitapyurdundan.... Sepete ekleme kısmı gelince iki kitap aşığı olarak kendimize engel olamadık, onun düşündükleri benim istediklerim derken abartınız bir koli kitap aldık. Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Kitaplar elimize ulaşınca ben kapağında ki gözalıcılık ve kendine özel ayracına vurularak Böğürtlen Kışını okumaya başladım,harika gidiyor tavsiye ederim....raftakiler ise okunmayı bekleyen diğer nadide eserler....sevgiler

Evde waffle

Eğer hala evde waffle yapmayı denemediyseniz bence mutlaka deneyin,harika oluyor